Yoga hos oss

”How you treat others will determine the way they treat you.
How other treat you will determine the way you see yourself.
How you see yourself will determine who you are.”

Här kan du läsa om olika typer av yoga jag erbjuder. Det finns både mer fysiska klasser, men även några med större fokus på andning och avslappning. Det finns något för alla.

YogiMel är en av de få verksamheterna i Sverige som erbjuder yoga för Cancer, även kallat onkologisk yoga. Denna typ är utformad för dig som har genomgått eller genomgår cancerbehandling.

Vill du utvecklas inom specifika områden och jobba på dina individuella mål är PT-yoga något för dig. Här utformar jag klassen helt efter dig, dina förutsättningar och mål.

Nästa steg!

Hittat något som passar dig? Härligt! Läs mer om schema & priser för att sedan boka in din nästa kurs. 

 

Övriga tjänster


Barnyoga

Från början var idén med YogiMel att fokusera främst på Yoga för barn. I dagsläget erbjuder jag inga barnyogaklasser, men jag ser fram emot att ta tillbaka konceptet i framtiden.

Yoga för barn ska vara roligt! Den byggs upp med berättelser och sagor vilket gör det tilltalande för barnen. Yogan medför ett antal positiva aspekter för barnen, bland annat bidrar den till en bättre kroppsuppfattning, motorik och större självförtroende och bättre koncentrationsförmåga.

Företagsyoga

Öka välbefinnandet på arbetsplatsen med hjälp av yoga! Det finns många fördelar med att erbjuda yoga på arbetstid, bland annat:
  • Minska stress och trötthet
  • Minska spänningar och sätta igång cirkulationen
  • Utveckla en positiv inställning till sig själv och andra
  • Öka koncentration och närvaro
Kontakta mig gärna för att se vad som skulle passa just er arbetsplats och boka in ett prova på pass! Jag kommer då till er och håller klasser i era egna lokaler.

Yogaretreat

Tidigare har vi emellanåt erbjudit flerdagars yogaretreats. Detta har varit ett mycket uppskattat koncept som jag ser fram emot att ta tillbaka i framtiden, men just nu är det tyvärr inget kommande retreat inplanerat. Läs om tidigare retreats!