KAP

YogiMel erbjuder KAP - Kundalini Activation Process


KAP 

KAP står för Kundalini Activation Process och är en direkt energiöverföring med syfte att expandera ditt medvetande och väcka din inre livskraft. Metoden grundades av Venant Wong och kom till Sverige 2019.

Under en KAP-klass ligger du ner på en yogamatta och slappnar av. Hög musik spelas och en KAP-facilitator berör olika chakra- och meridianpunkter (energicentrum) på kroppen för att aktivera energin.
Det kan uppstå spontana rörelser, emotionella releaser och man kan uppleva visuella fenomen som t ex färger under en klass.

Till skillnad från andra energipraktiker, som kundaliniyoga eller breathwork, där man viljemässigt forcerar energin att stiga, är KAP ”the path of surrender”. Du tar bara emot energin och får precis så mycket som du behöver.

Ät inget tungt ca 2 h innan klassen och ta med dig en tröja om du lätt fryser.

Marie Petersson

Utbildad KAP-facilitator enligt Venant Wong. Brinner för att hjälpa människor att hitta sin inre röst och följa sin intuition, och har ett specialintresse för stressrelaterad ohälsa.

Vill du veta mer om Marie finns ett avsnitt (nr 326) av Anna Sparres podd 4Health, du hittar också henne på instagram

Pris & anmälan


KAP: Lördagen den 20 april kl. 10.30-12.30.
KAP Go Deeper, för dig som redan gått minst en gång tidigare: Torsdagen den 7 mars samt torsdagen den 21 mars kl. 19.45-21.00

Anmälan sker via kontaktformuläret och priset för klassen  är 500 kr.
 Anmälan för KAP är bindande men kan överlåtas.