LIFE FORCE ACTIVATION

YogiMel erbjuder Life Force Activation (tidigare KAP)


LIFE FORCE ACTIVATION

Aktivera din livsenergi! Life force activation (Aktivering av livskraft)
Life force activation är skapat för personer som är redo att dyka ner i en djup kontakt med sitt sanna och autentiska jag.

Under denna resa förkroppsligar vi vår kreativa livskraft samtidigt som vi utforskar medvetandetillstånd där vi får förståelse för verklighetens sanna natur. När du slappnar av och tar emot kommer din naturliga livskraft att flöda inom dig. De inre hinder som står i vägen för utvecklingen av högre medvetandetillstånd löses upp.
I denna upplevelse får du ett djupt möte med ditt autentiska jag, med balans mellan grundning och expansion. Din uppgift är att släppa taget medan facilitatorn intuitivt berör olika punkter på din fysiska kropp och överför energi i harmoni med ditt energifält.

Förutom energiarbetet använder vi noggrant utvald musik som stöttar dig på resan genom att fördjupa och förhöja din upplevelse.

Denna energi är din egen inneboende livskraft; facilitatorn agerar som en kanal för energiöverföringen och underlättar återuppväckandet av denna kraftfulla energi inom dig.

Under klassen ligger du ner på en yogamatta och slappnar av och blundar.
Hög musik spelas och facilitatorn berör olika chakra- och meridianpunkter (energicentrum) på kroppen för att aktivera energin. Du kan uppleva spontana rörelser, emotionella releaser, visioner, färger och känna dig djupt grundad i dig själv. Du får bara så mycket energi som du är redo att ta emot och det är ett väldigt tryggt och säkert sätt att uppleva kundalinienergin.

Denna klass passar inte för dig som:
* Har epilepsi
* Är gravid i tredje trimestern
* Har haft en psykossjukdom
* Är under 16 år

Marie Petersson

Utbildad KAP-facilitator enligt Venant Wong. Brinner för att hjälpa människor att hitta sin inre röst och följa sin intuition, och har ett specialintresse för stressrelaterad ohälsa.

Vill du veta mer om Marie finns ett avsnitt (nr 326) av Anna Sparres podd 4Health, du hittar också henne på instagram

Pris & anmälan


Life force activation: Datum hösten 2024 kommer!
Life force activation Go Deeper, för dig som redan gått minst en gång tidigare: Nya tillfällen till hösten 2024.

Anmälan sker via kontaktformuläret och priset för klassen  är 500 kr.
 Anmälan för Life force activation är bindande men kan överlåtas.