Bokning

Du är varmt välkommen att boka in klasser hos oss! 
Som ny kund behöver du skicka en anmälan till mig så fixar jag inloggningsuppgifter till dig, men om du redan har inloggning är det fritt fram att boka din nästa klass.

Ser fram emot att träffa dig snart! 

Boka & avboka

Anmälan för nya kunder

För att boka in dig på kurser eller ändra på en bokning behöver du gå in i bokningssystemet TimeCenter. Om du saknar inloggning behöver du skicka en anmälan till mig (se "Anmälan för nya kunder").

Vid fast terminsplats eller annan kurs så bokas du in automatiskt men ansvarar själv för att avboka eller omboka vid behov. 

OBS!
Vid avbokning senare än 24H innan klass debiteras du, oavsett om du har en fast plats, klippkort eller drop in.

Som ny kund behöver du skicka en anmälan till mig så fixar jag en inloggning till bokningssystemet. Så fort det är fixat är det bara att boka in dig på de klasser som känns rätt för dig!

För att anmäla dig skickar du dina uppgifter via kontaktformuläret som finns på kontaktsidan. De uppgifter som jag behöver är fullt namn, mail & telefonnummer

BOKA VIA TIMECENTER
HITTA KONTAKTFORMULÄRET!

Betalning

Betalning sker mot faktura som skickas ut till dig via mail efter bokning. 

 

Kontakta för bokning  

För anmälan av klipp- & terminskort eller bokning av tjänster utöver de klasser som står med i schemat (yoga för barn-, företags- & cancer) behöver du kontakta mig via kontaktformuläret.