OOO-YOGA PRODUKTER

YOGAMATTOR
ÖGONKUDDAR
OOO - YOGAPRODUKTER

OOO – är ett svenskt varumärke vars målsättning är att erbjuda högkvalitativa, giftfria och ekologiska produkter till svenska yogisar. OOO tar även socialt ansvar genom att återinvestera en del av det du betalar till yogalärare i Sverige och till stipendium för flera olika sociala engagemang, allt under citatet: "Keep Your Circles Positive"

Samtliga OOO- produkter kan köpas genom YogiMel, vissa finns på lager och andra köpes på beställning.

YOGAMATTOR -

"KEEP YOUR CIRCLES POSITIVE"


Ekologisk, giftfri och halkfri är denna matta från OOO.

Mattan finns i 8 olika utföranden.

4 svarta i olika mönster och 4 i färg (rosa, lila, grön och blå)

Pris: 1111kr


OOOm mattan

Ekologisk

De har tänkt på naturen och på din hälsa! Mattan är tillverkad av naturligt framställt och för miljön hållbart gummi.

Halkfri

Att halka på en yogamatta kan förstöra din yoga helt. Därför tog de fram en matta som ger dig det bästa greppet på marknaden - Ju blötare matta, desto bättre grepp!

Bäst i Test

Endast det bästa är gott nog! Materialet är redan testat av yogisar i hela världen.

Högsta Kvalité

Nöjda kunder - så för OOO duger bara det bästa. Även om naturgummi kommer från naturen och är på väg tillbaka dit, så är mattan slittålig och kommer finnas vid din sida en lång tid!

Giftfri

Mönstret är inetsat istället för printat med skadligt bläck.

En revolutionerande värmebindningsprocess är använd som eliminerar behovet av giftigt lim för att binda toppskiktet till basskiktet.

Mattan är PVC-fri så den innehåller inte några otäcka tungmetaller som bly och kadmium.

Karma

"Keep Your Circles Positive" - Det var viktigt för OOO att ta Socialt Ansvar. "Vi hjälper dig som hjälper andra" - 50 kr för varje såld matta går tillbaka till deras Ambassadörsprogram och till fler Välgörande ändamål. 

OOO ÖGONKUDDAR

Finaste Ögonkudden som täcker allt! Min favorit är Senapsfrö och Lavendel men det finns också bara med senapsfrön, linfrön och linfrö/lavendel.

*Handtillverkad i Europa
*Ligger Stabilt och Mjukt, Välgjord, Giftfri, Ekologisk, Allergifri.

Egenskaper
Från OOO kommer en fantastisk, ekologisk, handtillverkad ögonkudde. Måtten är väl tilltagna för att ögonkudden ska fylla sin funktion. Den är fylld med det hälsosamma materialet senapsfrö. Senapsfrö är ett material som är 100% naturligt och sägs avhjälpa huvudvärk och migrän. Lavendeln är lugnande.  Denna ögonkudde ger en skön känsla över ansiktet och håller ljuset utanför så att du kan få en skön avslappning.
Pris: 189 kr