Workshops

Vi har börjat med workshops för hösten, det kommer att komma två olika workshops.


Sensing Yoga Workshop


Vill du komma & prova Sensing Yoga? En mjuk och tillåtande rörelseform som redan naturligt ligger i vår kropp och väntar på att återupptäckas och som gör skillnad både fysiskt och emotionellt.

En yoga som skiljer sig från ”vanlig” yoga på det vis att vi andas in och expanderar i kroppen och muskler i stället för att stretcha dem. Sensing passar alla ” överrörliga” till ”stela”. Den är bra för alla som vill må bättre och ingen förkunskap behövs.

Ordet Sensing betyder just känna av och att uppleva vad som pågår inom dig. En förståelse för hur vi mjukt och fint kan läka oss själva både i kroppen och i våra sinnen på din kropps egna villkor.

Sara Lindgren leder dig igenom ett pass med naturliga flöden som pandikuleringar även s k kroppsgäspningar och skakningar vilket släpper spänningar och låsningar i hela kroppen samt utrensning av slaggprodukter i bindväven. Vi går vidare genom att spirala, expandera och vagga kroppen vilket gör att vi kan gå ännu djupare in i våra vävnader, hjälper bindväven att vridas ut, flöda och återfuktas. Alla dessa rörelser frigör må bra hormoner och återställer nervsystemet. Vi avslutar med Havening en sensorisk metod som hjälper till att skapa en känsla av lugn och säkerhet.

Hoppas vi väckt ditt intresse för att utforska Sensing Yogan tillsammans med Sara.


Sara Lindgren 

Utbildad i Sensing yoga, Yoga Nidra, Reiki I & II samt Taktil massage. Du hittar henne på instagram.


KAP Workshop

KAP står för Kundalini Activation Process och är en direkt energiöverföring med syfte att expandera ditt medvetande och väcka din inre livskraft. Metoden grundades av Venant Wong och kom till Sverige 2019.

Under en KAP-klass ligger du ner på en yogamatta och slappnar av. Hög musik spelas och en KAP-facilitator berör olika chakra- och meridianpunkter (energicentrum) på kroppen för att aktivera energin.
Det kan uppstå spontana rörelser, emotionella releaser och man kan uppleva visuella fenomen som t ex färger under en klass.

Till skillnad från andra energipraktiker, som kundaliniyoga eller breathwork, där man viljemässigt forcerar energin att stiga, är KAP ”the path of surrender”. Du tar bara emot energin och får precis så mycket som du behöver.

Ät inget tungt ca 2 h innan klassen och ta med dig en tröja om du lätt fryser.

Marie Petersson

Utbildad KAP-facilitator enligt Venant Wong. Brinner för att hjälpa människor att hitta sin inre röst och följa sin intuition, och har ett specialintresse för stressrelaterad ohälsa.

Vill du veta mer om Marie finns ett avsnitt (nr 326) av Anna Sparres podd 4Health, du hittar också henne på instagram

Pris & anmälan

SENSING YOGA WS: Lördagen 2 september kl 10.00-12.00

Anmälan sker via kontaktformuläret och priset för workshopen är 350  kr.

*******
KAP WS:26/8, 9/9, 22/10, 18/11 kl 10-30-12.30

Anmälan sker via kontaktformuläret och priset för workshopen är 500 kr.
 Anmälan för samtliga WS är bindande men kan överlåtas.