AKTUELLT

SAGOYOGA!


Välkommen på sagoyogastund med Pirre och vänner. Pirre är en underbart söt pingvin som poängterar vikten av vänskap.
Vi, dvs jag,  Melinda , och barnboksförfattaren Ebba, bjuder in till denna mysiga sagostund där vi tillsammans med barnen läser saga, yogar och sjunger med Pirre och vänner.

Det här en stund riktat till lite mindre barn, ålder ca 2-6 år. Förälder är med i yogasalen och gärna med i rörelserna.

Söta presentkit i form av mjukisdjur och böcker finns att köpa på plats till förmånliga priser. 
Läs här för mer info om Pirre och Vänner.

Tid: Lördagen den 25 januari kl. 13.30-14.30
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris:  Introduktionspris 150 kr (inkl en bok).  BG 575-9840

Anmälan till: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande. Max 10 barn.

YIN YOGA MED LIVE MUSIK

Välkommen till Yin Yoga med live musik med Melinda & Annika
Annika Schüllerqvist

Förgyll din Yin Yoga praktik!

Under denna klass kommer du både få utforska och öppna upp rösten, samt vila in i yin yoga positioner till levande musik. 

Klassen inleds med övningar för att släppa spänningar i hals och kropp för en ny kontakt med din röst. Är vi i kontakt med vår röst har vi lättare för att uttrycka oss och tala från hjärtat. Därefter blir du guidad av Melinda i yin yoga till toner av läkande sång och musik av Annika. Vi avslutar med gemensam chanting ( sång) för en djup inre kontakt med både kraft och stillhet. 

Mycket välkommen till en stund av magi.  

Annika har hållit på med energiarbete för röst och kropp i över 15 år. Musiken är en stor del i hennes liv och hon skriver både egen musik och lånar av andra musiker. Hon får ofta höra hur berörande, läkande och vacker hennes röst är. Annika har utbildningar bl a inom pranayama, vediska mantran samt i shamanistiska tekniker.  Hon blandar sin kunskap med lekfullhet, lättillgänglighet och stor dos hängivenhet.

Tid: Lördagen den 1 februari kl. 10.30-12.30
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris: 350 kr (betalas in till BG 575-9840)
Anmälan: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan

FAMILJEYOGA

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Preliminära datum: 18 januari, 18 april
Tid: 10.45-12.00
Pris: 340  kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 150 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.
VÄXTHUSYOGA
YOGA & BRUNCH  I BOO TRÄDGÅRDS VÄXTHUS
14 JUNI SAMT 30 AUGUSTI 2020
Melinda & Anna i Växthuset
Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam brunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö.

YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.

MATEN:
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.
PRIS:  750 kr
DATUM: 09.30-13.00  söndagen den 14 juni samt 30 augusti.

Yoga & Brunch:
ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.

Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975
VÄLKOMMEN PÅ FAMILJEYOGAEVENT I SJÖHUSET I BREVIK DEN 7 MARS

Denna dag erbjuder vi två events, ett för de små barnen och ett för de lite större...

Denna lördag den 7 mars kommer vi (Anna, Melinda & Izabelle) att bjuda på en härlig stund tillsammans med ditt/dina barn i vackra Sjöhuset i Breviks småbåtshamn. Vi kommer inleda med en yogastund där yogan byggs upp i en berättelse och vissa övningar gör vi alla tillsammans, vissa gör dutillsammans med ditt/dina barn och vissa gör vi var för sig. Därefter dukar vi fram ett nyttigare mellis/fika.

Vi önskar skapa lusten för att barnen att utforska yogan samt att ge inspiration till att välja/göra nyttig fika och mellis som samtidigt är så gott. Inte minst vill vi ge dig som förälder möjlighet att göra något kul tillsammans med ditt/dina barn.

Barnen får möjligheten att för bara 350 kr få med sin egen sköna yogamatta till passet  och ta med hem efteråt. Även du som vuxen får ett fantastiskt fint erbjudande om du också vill köpa din egna matta, endast 450 kr istället för 895 kr. Om ni inte önskar en egen matta så har vi självklart mattor att låna på plats.

Datum:Lördagen den 7 mars

Tid:

Familjeyoga ålder 3-6 kl. 09.30 - 11.30

Familjeyoga ålder 7-11 kl. 12.30-14.30

Plats:Sjöhuset, Breviks småbåtshamn, Saltsjövägen 50, Lidingö

Pris:1000 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 675 kr/barn I priset ingår yoga, barnyogamatta & mellis.

Pris om ej yogamatta önskas: 650 kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 325 kr/barn. I priset ingår yoga & mellis.

Yogamattor:

Erbjudande 1; exklusivt för detta event: Barnyogamatta Wilma & Louise, endast 350 kr (ord. 695 kr)

Erbjudande 2; exklusivt för detta event: Vuxenyogamatta Wilma & Louise, endast 450kr (ord. 895 kr)

Förbeställs genom melinda@yogimel.se

För mer info om mattorna

Anmälan:Per mejl till melinda@yogimel.se

Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga 7 mars.

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.

Vi som bjuder in till detta event är Anna Noreheim-Werin från YogatrEat and Food (Yogalärare samt matkreatör), Melinda Byman från YogiMel (Yogalärare) Samt Izabelle Byman, vår prominenta yoga assistent, 9 år).