AKTUELLT

PRANAYAMA &
MEDITATIONSKURS

Välkommen på 5 tillfällen Pranayama och Meditationskurs med mig Melinda. Förhoppningsvis ytterligare 5 tillfällen under hösten.

Pranayama har alltid varit den praktiken jag återvänder till då den ger mig så mycket i form av lugn, fokus och energi. Vårens kurs var lyckad och jag vill även under hösten dela med mig av min passion.

Vi går igenom grunderna för Pranayama (andning) och bygger successivt upp praktiken under dessa 5 gånger. Vi testar olika slags meditationer, bla Yoga Nidra vilket är en guidad djupavslappning.

 

Tid: Torsdagar kl. 19.30-20.30. Uppskjuten start, återkommer med info.

Pris: 875 kr för 5 gånger (190 kr för enstaka)

Anmälan tlll: melinda@yogimel.se

*Kursen blir av vid minst 5 anmälda


FAMILJEYOGA

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: 14 november & 5 december
Tid: 10.45-12.00
Pris: 340  kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 150 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.
 VÄXTHUSYOGA
YOGA & BRUNCH  I BOO TRÄDGÅRDS VÄXTHUS
Nästa tillfälle juni 2021, datum kommer
Melinda & Anna i Växthuset
Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam brunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö.

YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.

MATEN:
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.
PRIS:  750 kr 
DATUM: 09.30-13.00  söndagen den 30 augusti. 

Yoga & Brunch:
ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 18 deltagare och det brukar snabbt bli fullt. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.

Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975


Corona information:

Vi vill att alla ska känna sig trygga på vårt event, såväl vi som arrangerar och du som kommer. Vi följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer.Vi tar i år in färre deltagare än normalt för att kunna sprida ut mattorna med större mellanrum. Brunchen serveras inte som buffé utan vi serverar den till var och en vid sin plats den valt att sitta vid. Man kan sitta på filt i trädgården under äppleträden eller vid bord ute eller inne som är placerade på rekommenderat avstånd.

Och, om du är anmäld och blir sjuk eller känner av symtom när eventet ska hållas så vill vi såklart att du stannar hemma och vilar och tar hand om dig. Hör då av dig till oss så snart som möjligt via telefon och få pengar tillbaka. 

BLOMSTERYOGA våren 2021

I inspirerande miljö erbjuder vi en härlig morgonstund med hathayoga ledd av Melinda. Yogan följs av en god frukost och avslutnings- vis får varje deltagare plocka ihop sin egen blombukett till ett värde av 200kr samt handla i butiken med 15 procents rabatt.
I samarbete med Rudboda Blomstertorg.


Datum: Söndag 31 maj kl 08.00-10.00, 

Plats: Rudboda blomstertorg
Pris:  500 kr. Inkluderar 60 min hathayoga, frukost samt blombukett till ett värde av 200kr.
Betalas in till BG 575-9840. 

Anmäl dig  senast 27/5 till melinda@yogimel.se
Begränsat antal platser. Bindande anmälan som kan överlåtas till någon annan vid förhinder.

SAGOYOGA!


Välkommen på sagoyogastund med Pirre och vänner. Pirre är en underbart söt pingvin som poängterar vikten av vänskap.
Vi, dvs jag,  Melinda , och barnboksförfattaren Ebba, bjuder in till denna mysiga sagostund där vi tillsammans med barnen läser saga, yogar och sjunger med Pirre och vänner.

Det här en stund riktat till lite mindre barn, ålder ca 2-6 år. Förälder är med i yogasalen och gärna med i rörelserna.

Söta presentkit i form av mjukisdjur och böcker finns att köpa på plats till förmånliga priser. 
Läs här för mer info om Pirre och Vänner.

Tid: Nytt datum kommer
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris:  Introduktionspris 150 kr (inkl en bok).  BG 575-9840

Anmälan till: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande. Max 10 barn.

YIN YOGA MED MANTRA MUSIK & SÅNG

Välkommen till Yin Yoga med live musik med Melinda & Annika
Annika Schüllerqvist

Förgyll din Yin Yoga praktik!

Under denna klass kommer du både få utforska och öppna upp rösten, samt vila in i yin yoga positioner till levande musik. 

Klassen inleds med övningar för att släppa spänningar i hals och kropp för en ny kontakt med din röst. Är vi i kontakt med vår röst har vi lättare för att uttrycka oss och tala från hjärtat. Därefter blir du guidad av Melinda i yin yoga till toner av läkande sång och musik av Annika. Vi avslutar med gemensam chanting ( sång) för en djup inre kontakt med både kraft och stillhet. 

Mycket välkommen till en stund av magi.  

Annika har hållit på med energiarbete för röst och kropp i över 15 år. Musiken är en stor del i hennes liv och hon skriver både egen musik och lånar av andra musiker. Hon får ofta höra hur berörande, läkande och vacker hennes röst är. Annika har utbildningar bl a inom pranayama, vediska mantran samt i shamanistiska tekniker.  Hon blandar sin kunskap med lekfullhet, lättillgänglighet och stor dos hängivenhet.

Tid: Planerar nytt datum under hösten, vårens klass inställd pg av Covid 19.
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris: 300 kr (betalas in till BG 575-9840) Anmälan: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan