AKTUELLT

BLOMSTERYOGA 31 MAJ

I inspirerande miljö erbjuder vi en härlig morgonstund med hathayoga ledd av Melinda. Yogan följs av en god frukost och avslutnings- vis får varje deltagare plocka ihop sin egen blombukett till ett värde av 200kr samt handla i butiken med 15 procents rabatt.
I samarbete med Rudboda Blomstertorg.


Datum: Söndag 31 maj kl 08.00-10.00, 

Plats: Rudboda blomstertorg
Pris:  500 kr. Inkluderar 60 min hathayoga, frukost samt blombukett till ett värde av 200kr.
Betalas in till BG 575-9840. 

Anmäl dig  senast 27/5 till melinda@yogimel.se
Begränsat antal platser. Bindande anmälan som kan överlåtas till någon annan vid förhinder.

SAGOYOGA!


Välkommen på sagoyogastund med Pirre och vänner. Pirre är en underbart söt pingvin som poängterar vikten av vänskap.
Vi, dvs jag,  Melinda , och barnboksförfattaren Ebba, bjuder in till denna mysiga sagostund där vi tillsammans med barnen läser saga, yogar och sjunger med Pirre och vänner.

Det här en stund riktat till lite mindre barn, ålder ca 2-6 år. Förälder är med i yogasalen och gärna med i rörelserna.

Söta presentkit i form av mjukisdjur och böcker finns att köpa på plats till förmånliga priser. 
Läs här för mer info om Pirre och Vänner.

Tid: Nytt datum kommer
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris:  Introduktionspris 150 kr (inkl en bok).  BG 575-9840

Anmälan till: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande. Max 10 barn.

PRANAYAMA &
MEDITATIONSKURS

Välkommen på 4 tillfällen Pranayama och Meditationskurs med mig Melinda.

Pranayama har alltid varit den praktiken jag återvänder till då den ger mig så mycket i form av lugn, fokus och energi. Nu när jag för 2 veckor sedan gick ytterligare fördjupning inom Pranayama och Meditation önskar jag dela min passion i en enskild kurs, inte bara i mina klasser.

Vi går igenom grunderna för Pranayama (andning) och bygger successivt upp praktiken under dessa 4 gånger. Vi testar olika slags meditationer, bla Yoga Nidra vilket är en guidad djupavslappning.

 

Tid: Onsdagar kl. 17.30-18.30.  6 maj, 13 maj, 27 maj, 3 juni

Pris: 700 kr för 4 tillfällen.

Anmälan tlll: melinda@yogimel.se

*Kursen blir av vid minst 5 anmälda


YIN YOGA MED MANTRA MUSIK & SÅNG

Välkommen till Yin Yoga med live musik med Melinda & Annika
Annika Schüllerqvist

Förgyll din Yin Yoga praktik!

Under denna klass kommer du både få utforska och öppna upp rösten, samt vila in i yin yoga positioner till levande musik. 

Klassen inleds med övningar för att släppa spänningar i hals och kropp för en ny kontakt med din röst. Är vi i kontakt med vår röst har vi lättare för att uttrycka oss och tala från hjärtat. Därefter blir du guidad av Melinda i yin yoga till toner av läkande sång och musik av Annika. Vi avslutar med gemensam chanting ( sång) för en djup inre kontakt med både kraft och stillhet. 

Mycket välkommen till en stund av magi.  

Annika har hållit på med energiarbete för röst och kropp i över 15 år. Musiken är en stor del i hennes liv och hon skriver både egen musik och lånar av andra musiker. Hon får ofta höra hur berörande, läkande och vacker hennes röst är. Annika har utbildningar bl a inom pranayama, vediska mantran samt i shamanistiska tekniker.  Hon blandar sin kunskap med lekfullhet, lättillgänglighet och stor dos hängivenhet.

Tid: Planerar nytt datum under hösten, vårens klass inställd pg av Covid 19.
Plats: YogiMel, Jägarstigen 64
Pris: 300 kr (betalas in till BG 575-9840) Anmälan: Melinda@yogimel.se
*Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan

FAMILJEYOGA

Varmt välkommen på Familjeyoga hemma i YogiMels yogastudio!

Är du nyfiken på att yoga tillsammans med ditt barn och ha en mysig stund tillsammans. Yogan byggs upp i en berättelse och du gör vissa övningar själv och vissa tillsammans med ditt/dina barn. Vi avslutar med en mysstund med smoothie och rawfoodboll  där det också finns tillfälle att rita.


Datum: Inställd 17 maj, pg av Covid 19. Nya tillfällen till hösten
Tid: 10.30-11.45
Pris: 340  kr för en vuxen och ett barn. Vid ytterligare barn tillkommer 150 kr/barn.  Inkluderar smoothie och rawfoodboll.
Ålder på barn: 5-10 år
Anmälan: Per mejl till melinda@yogimel.se
Anmälningsavgiften betalas in till BG 575-9840 (YogiMel) skriv namn och Familjeyoga + datum

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.
VÄXTHUSYOGA
YOGA & BRUNCH  I BOO TRÄDGÅRDS VÄXTHUS
14 JUNI SAMT 30 AUGUSTI 2020
Melinda & Anna i Växthuset
Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en lång yogaklass med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam brunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller inne i växthusets rogivande miljö.

YOGAN: Flow and restore
Under 2 timmar kommer Melinda, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare.

MATEN:
Anna från YogatrEat blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltid som möjligt. Menyn är vegansk och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt (men havre används så meddela om du är känslig mot detta), fri från tillsatser, vitt socker, mjölk och gluten och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Maten är fylld av näring, färg och smak.
PRIS:  750 kr per tillfälle
DATUM: 09.30-13.00  söndagen den 14 juni samt 30 augusti.  (14 juni fullbokat!)

Yoga & Brunch:
ANMÄLAN: Maila till melinda@yogimel.se
Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn. Anmälan är bindande men inte personlig.

Om du har några frågor så välkommen att ringa mig på 070-656 1975